Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Woerden

Woerden is een stad die stamt uit de Romeinse tijd en een gemeente in het westen van de provincie Utrecht, in het oosten van het Groene Hart, de groene zone omsloten door de Randstad. De gemeente is opgebouwd uit Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld. Van 1814 tot 1989 was Woerden onderdeel van Zuid-Holland. Buiten de bebouwing bestaat het grotendeels uit weilanden en akkers. De Oude Rijn vindt zijn weg door Woerden heen en de riviertjes Linschoten en Grecht monden erin uit. In het centrum van de stad is de Oude Rijn die in de jaren zestig gedempt is. Men spreekt er tegenwoordig van ‘Rijnstraat’. Woerden beschikt over een Stadsmuseum dat zich in het Stedehuys aan het Kerkplein bevindt en in aanvulling daarop heeft het een muziek-, dans- en theaterzaal en een bioscoop die luistert naar de naam Annex Cinema. Elk jaar is er in het weekend van maart het event Nachtcultuur. Alle Woerdense cultuur komt er bij elkaar: kunst, muziek, dans, dichters, fotografie en filmmakers. Woerden wordt door marktonderzoekers gezien als de meest gemiddelde gemeente van Nederland.

Woon je in de omgeving van Woerden en ben je op zoek naar de ideale trouwlocatie? Een plek waar je op onvergetelijke wijze in het huwelijksbootje stapt? Een magnifieke locatie voor een fabuleuze bruiloft is Kasteel Woerden. Eeuwenlang heeft het kasteel een meer dan voorname rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. Het werd in relatief korte tijd gebouwd. De torens zijn met elkaar verbonden door in steen overwelfde gangen en aan het einde van de 15e eeuw fungeerde het kasteel als ambtswoning. In de 19e eeuw heeft het een bepaalde periode van tijd dienst gedaan als gevangenis, waarna het als Centraal Magazijn voor legergoederen functioneerde. Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest opvallende monumenten van het Groene hart.

Besluiten jullie om elkaar op deze trouwlocatie het jawoord te geven, dan staat jullie een evenement te wachten dat werkelijk tot in de puntjes verzorgd zal blijken te zijn. Een huwelijksfeest dat zich kenmerkt door een smaakvolle, uitnodigende, innemende en sfeervolle ambiance. Het team achter het kasteel denkt met genoegen met jullie mee om er een absolute droombruiloft van te maken. Kies je voor dit kasteel, leg het vervoer dan in de volleerde en geroutineerde handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO: huur een onwaarschijnlijk riante en luxueuze Lincoln limo, een schitterende klassieke trouwauto of een ongekend royale en imposante Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie