Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Zaandam

Zaandam is een stad in Noord-Holland, telt ongeveer 75.000 inwoners en is de meest voorname plaats binnen de gemeente Zaanstad. De stad beschikt over een eigen ziekenhuis, het Zaans Medisch Centrum en ligt aan weerszijden van de Zaan, een historische waterloop van meer dan 13 kilometer die begint vanaf de Tapsloot ten noorden van de gemeente en die uitmondt in het Noordzeekanaal. Als je denkt dat Zaandam de structuur van een gewone stad heeft, heb je het mis. De plaats wordt gekenmerkt door tientallen rijksmonumenten, historische kerken, villa’s met uiteenlopende bouwstijlen en uitnodigende musea. De stad die tot in de tweede helft van de 20e eeuw een onmiskbenbaar belangrijke houthaven is geweest, maakt sinds 2008 een herinrichting in het centrum door. Het winkelgebied is behoorlijk uitgebreid en er zijn nieuwe woningen en appartementen gerealiseerd. De opening van het Inntel Hotel Zaandam in maart 2010 is een event dat de internationale media niet bepaald ontging. In het Nederlands telefoonalfabet wordt Zaandam gebruikt om de Z aan te duiden en in november 2013 heeft de vernieuwde binnenstad van Zaandam de 2e prijs gewonnen in de wedstrijd ‘Beste binnenstad van 2013-2015’.

Trouwlocatie in Zaandam gezocht? Voor een meesterlijke en ongeëvenaarde huwelijksdag is Landgoed Waterland een weergaloze topkeuze. Dit landgoed dat een gemiddelde beoordeling van 9,1 krijgt, kan op de meest briljante dag van jouw leven jouw thuis zijn en is lid van de Nederlandse Trouw Branche Organisatie. Het draagt het keurmerk Trouwen en de burgerlijke huwelijksvoltrekking wordt voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Velsen. Huize Waterland beschikt over méér dan prachtige suites en stijlvolle gastenkamers. Voor de receptie en het feest hoeft niemand het landgoed te verlaten. Het privélandgoed is ontoegankelijk voor publiek en meet maar liefst een slordige 26 hectare. De Engelse tuin met koninklijke waterpartijen bieden volop mogelijkheden om er een uitmuntend evenement van te maken. Wordt dit de plek waar je elkaar het jawoord geeft, kies dan voor vervoer van limousineverhuurservice XTREMELIMO en huur een eminente limo, een kostelijke trouwauto of een opperbeste Hummer H1. Informeer naar prijzen, beschikbaarheid en voorwaarden. Neem vrijblijvend contact met ons op. Kijk hier voor een korte impressie van deze fabuleuze trouwlocatie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie