Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Trouwauto, Hummer of limo huren in Zoetermeer

Limousine is een frans woord. Et une expérience avec nous est indescriptible. Superlatieven ontbreken wanneer je de ervaring omschrijft die een vehikel van XTREMELIMO je geeft. Een rit met ons is fraai, grand, te gek, kolossaal, mieters, magnifiek, formidabel, reusachtig, luxueus, fabelachtig en onvergelijkelijk. Op manifestatie, event en festiviteit. Trouwfeest, vrijgezellendag en after party. Wat het ook maar zijn mag dat gevierd moet worden, waar dan ook in Nederland. Dus ook in Zoetermeer. Huur je bruidsauto, limousine of Hummer H1 bij ons.

Ben je van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen? Met een gemiddelde beoordeling van 9,3 is Boerderij De Vier Hooibargen al bijna 250 jaar een begrip. Alhoewel de meeste mensen deze plek als de boerderij ‘In de Drie Hooibargen’ kennen, de drie hooibergen die op het erf bewaard zijn gebleven, stonden er oorspronkelijk vier. In de 18e eeuw gebouwd door Pieter Lugtigheid, zijn de hooibargen en de boerderij bewaard gebleven en is er sprake van een heus gemeentelijk monument. Na de oorlog werd de boerderij omgebouwd tot party boerderij, wat het vandaag de dag nog steeds is. Het magnifieke authentieke pand aan de Zegwaartseweg 31 in Zoetermeer is al vele jaren de favoriete locatie voor het vieren van een onnavolgbaar subliem huwelijksfeest. Het is een unieke plaats die beschikt over een uitnodigende trouwzaal, diverse sfeervolle zalen voor diners en recepties, meerdere terrassen, een meesterlijke keuken, parkeergelegenheid voor bezoekers, bruidssuites en een uitmuntende service gekenmerkt door een zeer aangename gastvrijheid. Wil je op onvergetelijke wijze trouwen in Zoetermeer, dan ben je hier aan het juiste adres. Leg jezelf op de dag van je leven extra in de watten en verschijn in een luxe limousine of weelderige trouwauto van XTREMELIMO. Leg het vervoer van die dag in de vertrouwde en geroutineerde handen van een limousineverhuurder die wéét wat het verschil maakt tussen feeling good en feeling great. Informeer vrijblijvend naar beschikbaarheid, prijzen en voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie