Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, trouwauto of Hummer huren in Zwolle

Binnenkort trouw je op een toplocatie in Zwolle of omgeving. Misschien wel in de Havezathe Den Alerdinck? Het Koninghuis van de historische buitenplaats Den Alerdinck, verborgen in de Sallandse bossen, is echt een belevenis die je niet snel zult vergeten. Of het Sandton IJsselhotel. Of Auberge ’t Asje. Waar het ook moge zijn, feit is dat het de allermooiste huwelijksdag ooit worden moet. Doe het net even anders. Doe het chique, stijlvol en comfortabel. Huur een magnifieke klassieke bruids- en trouwauto.

Je hebt een heerlijk avondje exclusief en luxe dineren voor de boeg. In gezelschap van je allerbeste vrienden, collega’s en partners. In de stad die gesitueerd is aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Misschien wel in het culinaire, Zwolse Librije, waar je je volledig in de watten kunt laten leggen. Of Fratelli D’Italia. Of misschien wel Jackies NY Cuisine, waar tevens groepsdiners en feestjes ondersteund en verzorgd worden. Geef zo’n culinair uitstapje iets extra’s. Pak een weergaloos luxueuze limousine.

Unieke vrijgezellendag, weergaloze party of knalfeest georganiseerd in een van de sublieme uitgaansgelegenheden in de stad aan de rivier de IJssel? Is Club Minister een idee? – een moderne, vette club even buiten het centrum van Zwolle waar iedere week de gaafste themafeesten worden gegeven. Waar je echt los kunt gaan. Of Club 38? De Vier Jaargetijden? Of een leuk bruin cafe zoals De Belgische Keizer? Verbaas je vrienden. Imponeer jezelf. Verschijn in een royale Hummer H1, omgebouwd tot ongekende superlimo.

Ervaringen zijn er in uiteenlopende soorten. Belevenissen in diverse gradaties. En pieken tot verschillende hoogten. Hoogste piek, mooiste belevenis en beste ervaring zijn gewaarborgd met XTREMELIMO. Tegen een betaalbaar tarief, binnen en buiten Zwolle. Neem voor vragen contact met ons op of bel 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie