Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Assen

Van plan de WK Superbike in Assen te bezoeken? De zoveelste Superbike belooft volgens het TT circuit in Assen dit jaar nog sensationeler te worden dan alle voorgaande jaren. Je krijgt er de unieke kans en gelegenheid om met je entreekaart een uitzonderlijk bezoekje aan de paddock te brengen. Beleef het race-event van het decennium. Ga er strak, statig en in stijl naartoe. Laat jezelf en je vrienden in een schitterende limousine rijden.

Staat het vinden van de mooiste en meest geschikte trouwlocatie op je lijstje in deze hectische tijd voorafgaand aan de dag van je leven? Zoek je iets romantisch, iets speciaals, iets hedendaags of juist iets spectaculairs? Het Stadhuis misschien? Drents Museum? TT-circuit wellicht? Of Partytown op verkeerspark Assen? Van der Valk Hotel? De Drentse Zaak? Drents Archief? Geef je trouwfeest een subliem karakter. Een fenomenaal gouden randje. Huur een klassieke, wonderschone trouw- of bruidsauto van XTREMELIMO.

Speciaal avondje uit voor de boeg? Culinair huzarenstukje op de agenda? Vrijgezellenfeestje met vrienden, collega’s en partners in de maak? Doe het anders. Doe eens gek. Bezorg iedereen een ervaring die niet snel vergeten wordt. Huur een Hummer H1 omgebouwd tot superlimo en laat vriend en vijand versteld en verbaasd staan.

Alle interessante, actuele en relevante info over evenementen, festivals, sfeervolle diners, activiteiten, performances van artiesten en concerten, die plaatsvinden in de hoofdstad van Drenthe, vind je op Dit is Assen. Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieker of Hummer H1, contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie