06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

 

Limo, Hummer of trouwauto huren in Barendrecht

Uniek, ongeëvenaard en ontzagwekkend. Het wagenpark dat jou bij limoverhuurder XTREMELIMO uitnodigend tegemoet treedt, is uitzonderlijk en bestaat uit onmiskenbaar authentieke, superbe en luxe auto’s. Praat je over stijl, rijsouplesse en voorkomen, dan zijn de Armstrong en Cadillac wagens die absoluut vergelijkbaar zijn met Rolls Royce en Bentley. Of je nu een eersteklas Lincoln limo, een uitnemende bruidsauto of een extravagant grote Hummer H1 wenst, auto’s van XTREMELIMO zijn voertuigen die overtuigen en wagens die, zonder dat je er erg in hebt, een bijzondere smaak kweken. We dagen je uit. Opererend in heel Nederland en een deel van Duitsland, belooft XTREMELIMO een immense belevenis op gala, vrijgezellenfeest, jubileum en verjaardag, op ieder trouw- of bruiloftsfeest, bedrijfsuitje en exclusief diner, op speciaal evenement, party, plechtigheid en fuif.

Barendrecht is een plaats en gemeente in Zuid-Holland en een inwoner van deze plaats wordt Barendrechter genoemd. De gemeente, waar diverse beelden, sculpturen en objecten in de openbare ruimte gepositioneerd zijn, bevindt zich op een eiland dat luistert naar de naam IJsselmonde en valt onder de Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De kern van het oude Barendrecht wordt in feite gevormd door het oude dorp rond de watertoren, maar anno 2017 is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Aan de Oude Maas liggen het prachtige natuurgebied Carnisse grienden, het bouwdok, het tunnelgebouw van de Heinenoordtunnel, de Modelvliegclub Europoort, recreatiegebied de Oude Maas en camping de Oude Maas. Barendrecht is een plaats van monumenten, misschien wist je dat al, maar ook van bekende inwoners, cultuur en muziek. Poppodium De Beuk bijvoorbeeld, is een onafhankelijk poppodium, waar optredens van (lokale) bands te zien zijn. Regionale bekendheid heeft het jaarlijkse muziekfestival Along the TraX.

Ben je woonachtig in de omgeving van Barendrecht of Rotterdam, wil je binnenkort in het huwelijksbootje stappen en ben je op zoek naar een uitmuntende trouwlocatie? Boek je huwelijksvoltrekking dan bij Landhuis de Oliphant. In het smaakvolle en magnifieke uit 1592 daterende Landhuis, dat in 1977 in het Zuiderpark in Rotterdam werd herbouwd, is het mogelijk om je volledige bruiloft te vieren. Ja, het is een officiële trouwlocatie en ja, je kunt er je complete huwelijksfeest van A tot Z op meesterlijke wijze gestalte geven: van jawoord tot diner, van fotoreportage tot weergaloos feest. Gastvrije service, culinaire superlatieven, onbezorgd genieten en intens gewaarworden zijn sleutelwoorden die bij deze toplocatie horen. Het Landhuis is tevens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld reünie, jubileum, bedrijfsuitje, gala, brunch, koffieconcert, trouwbeurs en exclusief diner. Kies je ervoor om op deze fenomenale hotspot elkaar het jawoord te geven, kies dan voor vervoer dat er bij hoort: huur een karakteristieke limousine, een imponerende trouwauto of een kapitale Hummer H1 van XTREMELIMO. Informeer vrijbijvend naar opties, voorwaarden, mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie

 
 
webdesign zwolle