Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, limo of bruidsauto huren in Dordrecht

Welkom in Dordrecht, een stad met een zeer rijke historie. De stad die door haar bewoners Dordt genoemd wordt en de gemeente die sinds 1 april 2016 de vijfde van de Nederlandse provincie Zuid-Holland is. Dordrecht is als 9e stad van het land onderdeel van de grootstedelijke agglomeratie die luistert naar de naam ‘Drechtsteden’. De stad is gesitueerd op een locatie waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. Dordrecht biedt bezienswaardigheden, musea, evenementen, festivals, sport, muziek en folklore.

Zoek je in Dordrecht of omgeving de perfecte trouwlocatie? De plek waar je elkaar op fenomenale en romantische wijze het jawoord geven kunt? Bij Partycentrum & restaurant Wantijpaviljoen kan het. In het meest attractieve park van Dordrecht, gesitueerd in het centrum van de oudste stad van Holland ligt deze sublieme trouwlocatie die beschikt over 3 zalen, gratis parkeerruimte en een schitterende partycateringafdeling. Besluit je om hier je bruiloft gestalte te geven, doe dat dan met extra allure, comfort en elan: laat je in een voortreffelijke limousine of superbe klassieke trouwauto van limousineverhuurservice XTREMELIMO vervoeren. Wantijpaviljoen is ook geschikt voor buffetten, brunches, high tea, walking dinner, vergaderingen, feesten en partijen, bedrijfsuitjes, gala’s en exclusieve diners.

Liever een locatie gevestigd onder het oude stadhuis van Dordrecht, in het hartje van de historische binnenstad? Kies dan voor de Raedtskelder, de locatie voor trouwfeesten, partijen, bijeenkomsten en gelegenheden, maar ook voor een uitgebreid diner of buffet, spetterend feest of vergadering, zakelijk en privé. De Raedtskelder is de locatie waar functionele elementen zich verzoenen met historische waarden. Maak je bruiloft werkelijk onvergetelijk, eersteklas en fabelachtig en leg het vervoer in handen van XTREMELIMO: huur een statige Lincoln limousine, wonderschone klassieker of royale, imposante Hummer H1 omgebouwd tot superlimo.

Ten slotte biedt trouwlocatie De plint Dordrecht trouwfeestmogelijkheden voor werkelijk elk gezelschap, van 40 tot 250 personen, ter ondersteuning van ieder onderdeel van de huwelijksdag, van ceremonie tot exclusief diner en weergaloos bruiloftsfeest. Dat betekent een volledige, ontspannen en relaxte bruiloft op één en dezelfde locatie. Neem voor vragen en reserveringen omtrent de huur van een limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 vrijblijvend contact met ons op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of telefonisch: 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie