Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Trouwauto, limo of Hummer huren Epe

Welkom in Epe, gesitueerd in de grootste provincie van Nederland, Gelderland, en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente in het noordoosten van de Veluwe. Ga je binnenkort in deze regio trouwen en zoek je een geschikte trouwlocatie? Partycentrum De Keet van Heerde is de naam van het partycenter dat ‘feesten alsof je thuis bent’ belooft. Het centrum heeft een capaciteit van circa 500 personen, beschikt over diverse zalen en biedt ruimte voor uiteenlopende gelegenheden, kleine gezelschappen, vergaderingen of andere feestelijke bijeenkomsten. Voor een op maat gesneden oplossing denkt het ervaren team achter dit partycentrum enthousiast en graag met je mee.

Liever een trouwlocatie die je meer van het Veluwse natuurschoon laat proeven? Dan moet je op Landgoedhotel Villa Vennendal in Nunspeet zijn. Dat is een heerlijk en gezellig hotel op de Veluwe, een officiële trouwlocatie waar jawoord, huwelijksplechtigheid, feest en overnachting briljant samenkomen. Verscholen in prachtige bossen, is Landgoedhotel Villa Vennendal een fenomenaal en sfeervol 4-sterren hotel dat een ideale omgeving voor een bruiloft biedt. Synoniemen voor deze trouwlocatie zijn ‘gastvrijheid’, ‘gezelligheid’, ‘lekker eten’, ‘rust’ en ‘ontspanning’. De huiselijke sfeer die deze plek typeert maakt dat je je er onmiddellijk helemaal thuis voelt. Kijk voor een korte impressie naar de volgende clip:

Waar je ook besluiten mag de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, hef je huwelijksfeest op tot onvergelijkbare hoogte en leg het vervoer in de handen van XTREMELIMO. Met een schitterende limousine, wonderschone Armstrong of Cadillac bruidsauto, of Hummer H1 superlimo verschijn je zoals je altijd al hebt willen verschijnen. Geniet intens van zorgeloos, comfortabel en chic vervoer. Laat jou en je partner met klasse, gevoel en allure rijden. Laat je in vervoering brengen, waarbij superlatieven tekortschieten.

Un tour avec nous est passionnant. Vrij vertaald: een rit met ons is spannend, subliem, daverend en denderend. Oogverblindend, statig, ontzaglijk en onovertroffen. In Epe en ver daarbuiten. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie