Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Gorkum

In de omgeving van Gorkum op zoek naar een super-de-luxe limo, majestueuze bruids- of trouwauto of een monumentale Hummer H1 aangepast tot extravagante superlimousine? Huren bij XTREMELIMO verzekert een buitengewone belevenis op vrijgezellendag, gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, exclusief avondje uit of party, binnen en buiten Gorkum. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Gorinchem, uitgesproken en ook geschreven als Gorcum of Gorkum, is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dalem behoort eveneens tot de gemeente Gorinchem. In het centrum van Gorinchem ligt de goed bewaarde vestingstad. Het ligt aan de rivieren de Linge en de Boven Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. De gemeente heeft een station aan de westelijke Betuwelijn (Dordrecht-Geldermalsen) en de stad is een plaats van interessante bezienswaardigheden, historische gebouwen, monumenten, cultuur, musea, theater, kunst, sport en natuur.

In het hart van Gorinchem, tussen de attractieve winkelstraten en uitnodigende grachten, staat Partycentrum Hipper & Kolfbaan, gelegen in het midden van het land. Hipper & Kolfbaan is makkelijk te bereiken over de weg, via het spoor of over het water. Moet je bruiloft een sprookje zijn, dan ben je bij Hipper & Kolfbaan aan het juiste adres. Het is de meest exclusieve en intiemste trouw- en feestlocatie van Gorinchem en omstreken. Een sublieme sfeer en intense romantiek met vele kaarsen, de magnifieke binnentuin en de aangrenzende gracht. Of het nu gaat om een huwelijksvoltrekking, receptie, diner of feestavond, wij staan garant voor een intieme en warme entourage dat bij ieder huwelijk past, voor ieder onderdeel van deze bijzondere dag. Kijk hier voor een sfeervolle indruk:

Andere bijeenkomsten en evenementen die er ondersteund en gevierd kunnen worden zijn o.a. high tea & high wine, kraamfeest, receptie, jubileum, verjaardag, condoleance, bedrijfsfeest of -uitje, exclusief diner en muziekavond. Kies je ervoor om je feest bij Hipper & Kolfbaan te vieren, overweeg dan om er extra stijlvol en met koninklijke allure te verschijnen: huur een betoverende limousine, klasse authentieke bruidsauto of riante Hummer H1. Informeer naar de voorwaarden en prijzen bij limousineverhuurservice XTREMELIMO.

Liever trouwen op een echt slot? Dat kan op Slot Loevestein in Poederoijen, niet ver van Gorkum verwijderd. Dit middeleeuwse kasteel, de 17e eeuwse vesting en de fraaie natuur eromheen bieden de ideale setting voor een historische dag. Slot Loevestein is één van de officiële trouwlocaties in de gemeente Zaltbommel. Maar ook geliefden van ver daarbuiten komen naar deze toplocatie om elkaar het jawoord te geven. Leg het vervoer op de dag van je leven in de vertrouwde en ervaren handen van XTREMELIMO: huur een limousine, trouwauto of Hummer H1 en laat je zorgeloos, comfortabel en prestigieus rijden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie