Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Hellevoetsluis

In de omgeving van Hellevoetsluis op zoek naar een grootse limo, statige bruids- of trouwauto of een respectabele Hummer H1 omgetoverd tot karakteristieke superlimousine? Huren bij XTREMELIMO voorspelt een overweldigende belevenis op gala, bruiloftsfeest, exclusief evenement, bedrijfsuitje, avondje uit of vrijgezellenparty, binnen en buiten Hellevoetsluis. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Hellevoetsluis, vroeger als Hellevloetsluys geschreven, is een stad en gemeente op Voorne-Putten, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De vesting Hellevoetsluis is in het begin van de 17e eeuw aangelegd met het doel om de oorlogs- en handelshaven te versterken. Als historische vesting- en marinestad concentreert Hellevoetsluis zich op toerisme uit binnen- en buitenland. Veel toeristen komen op een zeilschip en maken gebruik van één van de zes jachthavens, die deze locatie rijk is. Festiviteiten en evenementen die er ieder jaar met veel enthousiasme gevierd en georganiseerd worden zijn o.a. Zeeheldenweekend, Wallenpop, Shipmate Classic Yacht Regatta en World Predator Classic.

Trouwen op een officiële trouwlocatie in Hellevoetsluis? Wat dacht je van Trouwlocatie en Partycenter Ri-Jo? Het is recent verbouwd en biedt naast het dansen nog veel meer. Loop je er naar binnen, dan ben je verkocht en verzin je onmiddellijk een reden om er een feestje te geven. Met een breed scala aan mogelijkheden om je trouwfeest helemaal op individuele wensen in te vullen hebben zij een aantal specifieke huwelijksarrangementen samengesteld. Arrangementen met ingrediënten voor een succesvolle huwelijksdag. Wil je je bruiloft iets extra’s geven? Wil je er in stijl, met prestige en genietend van uitzonderlijk comfort verschijnen? Huur een luxe limousine, schitterende authentieke bruidsauto of omgebouwde, kolossale Hummer H1 van XTREMELIMO. Kijk hier voor een korte impressie:

Liever een trouwlocatie aan het water? Een smaakvolle plek gelegen aan de voet van de Brielse brug direct aan het Brielse Meer, met een trendy loungeterras, een sfeervol restaurant, een uitnodigende feestzaal met open haard, een speeltuin en voldoende eigen parkeergelegenheid? Dan moet je bij Breezze zijn. De atmosfeer is prettig en ontspannen en met de juiste combinatie van aankleding, entertainment en vriendelijke medewerkers wordt het een feest om nooit te vergeten. Kleinschalige bruiloft of omvangrijk feest voor 200 personen, het maakt niet uit, Breezze denkt gewoon met je mee. Zelfs all-inclusive kan. Breezze biedt ook ondersteuning voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeest, high tea & wine, bedrijfs- en themafeest. Besluit je om elkaar hier het jawoord te geven, doe dat dan op meesterlijke en onovertroffen wijze: leg het vervoer in de ervaren en betrouwbare handen van XTREMELIMO. Huur een echte limousine, klassieke trouwauto of Hummer H1, de enige echte! Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie