06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Hengelo

Welkom in Hengelo, de hoofdplaats van de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek, in de Nederlandse provincie Gelderland. De plaats die je in één adem noemt met motorraces, kermis, dweilfestival, Rock in Roll out en carnaval. En de plek die tal van boeiende bezienswaardigheden rijk is.

Wil je in Hengelo of directe omgeving trouwen, maar heb je nog geen geschikte locatie op het oog? Trouwen op het mooiste Landgoed van Nederland is trouwen op Landgoed Hotel en restaurant Carelshaven in Delden. Daar krijg je de gelegenheid aangeboden om elkaar het jawoord te geven in één van de riant en rijk aangeklede zalen, of buiten in de prestigieuze Parktuin. Trouw in stijl. Trouw met allure. Met een binnencapaciteit van 115 en een buitencapaciteit van 300 personen, zorgt het voortreffelijke team achter Carelshaven voor een subliem en onvergetelijk decor. Iedere huwelijksplechtigheid krijgt er een gouden randje. Besluit je om je bruiloft hier te vieren, leg het vervoer dan in vertrouwde handen. Huur een schitterende, superbe klassieke Armstrong of Cadillac bruidsauto van XTREMELIMO en geniet van zorgeloos, chique en super de luxe rijcomfort. Geef de dag en avond van je leven extra aanzien. Sit back, relax and enjoy the ride!

Liever trouwen in een trouwkoepel op het water, onder de kastanjebomen bij het boothuis of in een pittoreske voorkamer van een saksische boerderij? Dan is Buitenplaats De Houtmaat beslist een locatie om te overwegen. Zij doen er alles aan om je dag uniek en persoonlijk te maken. Zelfs voor een champagnefontein deinzen ze niet terug. Verschijn op imponerende wijze. Rij luxe, royaal en onovertroffen. Huur een weergaloze limousine, klassieke bruidsauto of Hummer H1 superlimo van XTREMELIMO.

Wil je een trouwfeest dat magnifiek verzorgd is? Met een weergaloze atmosfeer en exquise hapjes en drankjes? En hoeft het niet persé in Hengelo te zijn? Wat dacht je van Parklocatie De Jaargetijden? Onder het motto “Trouwen in Overijssel is trouwen in Enschede”, is dit de trouwlocatie der trouwlocaties. Crème de la crème. Onvergelijkbaar. Een klasse apart. En ook daar sluit een bolide van XTREMELIMO haarfijn op aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat voor feest, party of evenement het ook zijn mag, een limousine, trouwauto of Hummer H1 huren bij XTREMELIMO belooft een state of the art, top notch experience. Op gala, exclusief event, trouwdag, avondje stappen, diner en vrijgezellendag, binnen en buiten Hengelo. Doe het anders. Wees uniek. Neem voor vragen en reserveringen gerust contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie