Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, Limo of trouwauto huren in Ridderkerk

Ridderkerk is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op het eiland IJsselmonde. Het is een gebied rijk aan industrie, monumenten, cultuur, kunst, uitgaansgelegenheden, evenementen, horeca en winkels.
Ben je er op zoek naar een koninklijke limo, authentieke trouwauto of een waanzinnge Hummer H1 omgebouwd tot weergaloze superlimousine? Huren bij XTREMELIMO belooft een topervaring van heb ik jou daar, op gala, vrijgezellendag, trouw- en bruiloftsfeest, exclusief evenement, avondje uit of party, binnen en buiten Ridderkerk. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Wil je een onbezorgde bruiloft? Op een locatie die als een ongeëvenaard sfeervolle en intieme setting voor het feest van je leven fungeert? Bij het Koetshuis in Rotterdam ben je aan het juiste adres. Het Koetshuis is de trouwlocatie waar exquise ervaringen en kostbare herinneringen beginnen. Met een gemiddelde beoordeling van 9,6 is dit dé plek waar je elkaar op magnifieke wijze het jawoord geeft. Of je er nu enkel de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of alle onderdelen, het team achter Het Koetshuis belooft alles eraan te zullen doen om van je huwelijksdag een onvergetelijke en onmiskenbaar succesvolle dag te maken. Bij hen wordt je bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Besluit je om hier te gaan trouwen, overweeg dan in elk geval om het vervoer in de ervaren en betrouwbare handen van XTREMELIMO te leggen. Huur een onweerstaanbare limousine, een authentieke klassieke bruidsauto of een tot superlimo omgebouwde, enige echte Hummer H1.

Sterk alternatief is Het Zalmhuis, eveneens in Rotterdam gelegen. Het Zalmhuis is door de Gemeente Capelle aan den IJssel en de Gemeente Rotterdam aangewezen als officiële trouwlocatie en biedt een onmetelijk uitzicht over de IJssel en de Maas. De karakteristieke ‘Art Nouveau’-manier van bouwen, de warme kleuren, de terrassen rondom en de traditioneel geklede brigade geven je het gevoel in de hoofdstad van Frankrijk te zijn. De prachtige aansluiting op de snelweg, de gratis, ruime en veilige parkeerfaciliteiten en de aanwezigheid van een aanlegsteiger voor de watertaxi maken het Zalmhuis tot een absolute toplocatie voor het ontvangen van je gasten, waar ze dan ook vandaan mogen komen. Geef je dag en avond extra elan en prestige: huur een statige limousine, wonderschone klassieker of kolossale Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden en prijzen.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie