Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of trouwauto huren in Rotterdam

Leg comfortabel, chic en stijlvol vervoer in de competente en vakbekwame handen van eersteklas limoverhuurder XTREMELIMO. Huur een top notch Lincoln limousine, een voorbeeldige, klassieke en authentieke bruidsauto of een immens extravagante Hummer H1, gemodificeerd tot superieur megavoertuig. Word heel even een ster. Bekroon de avond van je leven. Geef je dag koninklijke allure. Verhef je feest tot ongekend niveau. Giet gala, babyshower, party, vrijgezellendag, communie, bedrijfsuitje, verjaardag en bruiloft in een onvergetelijke vorm. Enjoy, sit back & relax en laat iedereen weten dat jij er bent. Binnen en buiten de havenstad van Nederland. Neem voor vragen en reserveringen vrijblijvend contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Rotterdam is een enorme havenstad gesitueerd in het westen van ons land, in de provincie Zuid-Holland. De stad bevindt zich aan de Nieuwe Maas, een rivier in de delta die door de Rijn en de Maas gevormd wordt. De haven van Rotterdam is een behoorlijke periode van tijd de grootste van de wereld geweest. Alhoewel dat anno 2017 niet meer zo is, geldt de haven vooralsnog als meest voorname en gewichtige van Europa. Het havengebied van de stad die vaak aangeduid wordt als Maasstad, beslaat een slordige 40 kilometer. Het zeer rijke Rotterdamse uitgaansleven telt talloze cafés, geconcentreerd rond het Stadhuisplein, de Oude Haven, de Witte de Withstraat en het Schouwburgplein. Daarnaast kent de stad vele clubs en discotheken.

Ben je woonachtig in deze tot evenementenstad uitgeroepen plaats van Nederland en op zoek naar de ideale locatie voor bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, BBQ of vergadering? Eau Lounge, aan de Maas, uitgerust met een exquise open afdekbaar terras op het water, met enerzijds prachtig uitzicht op de Willemsbrug en anderzijds een meesterlijke aanblik op de Erasmusbrug, is de locatie bij uitstek voor welk feest dan ook. Wil je in het huwelijskbootje stappen, dan ben je hier aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 9,7 is het evident dat we over een trouwlocatie spreken die zijn weerga niet kent. Eau Lounge organiseert je bruiloft van A tot Z. Van begin tot eind. Kies je voor deze toplocatie, verschijn dan in een sublieme limousine of fabuleuze klassieker van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Informeer naar beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie