Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of bruidsauto huren in Heemskerk

In Heemskerk en omgeving op zoek naar een strakke limo, weelderige trouwauto of reusachtige Hummer H1 omgebouwd tot karakteristieke superlimousine? Huren bij limoverhuurbedrijf XTREMELIMO belooft een onweerstaanbare ervaring op jubileum, verjaardag, exclusief diner, bedrijfsuitje, bruiloft, gala, evenement, avondje uit of party, binnen en buiten Heemskerk. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Heemskerk is een plaats en gemeente in Midden-Kennemerland in Noord-Holland en telt zo’n 40.000 inwoners. Wist je dat de allereerste sporen van bewoning in Heemskerk dateren van enkele eeuwen voor het begin van onze jaartelling? Opgravingen aan de Jan Ligthartstraat in 2004 brachten voetsporen en waterputten aan het licht. Heemskerk ligt aan de westkust van Noord-Holland, ten noorden van het Noordzeekanaal, is een plaats die rijk is aan historische monumenten en een gebied waar behoorlijk wat strijdtoneel geweest is. Fietsend of lopend is het mogelijk om naar het Heemskerkerstrand te gaan, een strand dat met recht een familiestrand genoemd mag worden.

Stayokay Heemskerk is gehuisvest in een 13e-eeuws kasteel met Oranjerie, Slot Assumburg. Of je nu de duinen verkent of de stad opzoekt, in het hostel voel je je een kasteelheer of jonkvrouw. Je kunt er ook trouwen. Dit riante en unieke kasteel heeft als magnifieke locatie vrijwel alles in huis voor een schitterend bruiloftsfeest. Het slot heeft niet minder dan 8 zalen, elk met een uitnodigende persoonlijkheid, geschikt voor huwelijksvoltrekking, receptie, buffet en ongeëvenaard feest. Geef dat feest een fikse, superbe twist en verschijn in een limo, bruidsauto of Hummer H1 van XTREMELIMO. Kijk hier voor een korte impressie van de locatie:

Een alternatieve, mieterse plek om elkaar het jawoord te geven is het exclusieve NH Heemskerk Marquette Hotel, gesitueerd op een voornaam en riant landgoed. Het hotel beschikt over de ideale omgeving voor een ongekend mooie bruiloft en is gelegen te midden van prachtig weelderig groen in het 13e-eeuwse kasteel Marquette. Het viersterrenhotel is bijzonder goed bereikbaar en ligt op nog geen 25 minuten afstand van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Is dit de trouwlocatie waar je voor kiest? Pak dan extra groots uit. Verschijn in een illustere en uitgelezen limousine, een in het oog springende en heerlijke bruidsauto of een fameuze en overdadige Hummer H1 van XTREMELIMO. Vraag vrijblijvend naar onze prijzen en beschikbaarheid.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie