Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of trouwauto huren in Schiedam

Schiedam is een stad en gemeente in Zuid-Holland en is als zodanig onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. De stad bevindt zich tussen Rotterdam en Vlaardingen en staat met name bekend om haar jenever, de historische binnenstad met grachten en de hoogste windmolens die je in de wereld vinden kunt. Schiedam ontstond op dezelfde manier als buurstad Rotterdam: dicht bij de monding van de Schie werd naar verluidt rond 1230 een dam aangelegd om het polderland tegen het zeewater te beschermen. In de twintigste eeuw bloeide de scheepsbouw er, een bedrijfstak die anno 2017 voor een groot deel verdwenen is. Tegenwoordig is Schiedam een forensengemeente die zich de afgelopen jaren als toeristische trekpleister ontwikkeld heeft.

Woon je in Schiedam of in de omgeving ervan, heb je iets magnifieks te vieren en zoek je een sfeer- en smaakvolle ruimte om dat te doen? Op een unieke locatie? Paviljoen de Witte in Den Haag verzorgt feesten, recepties, bruiloften, private dining, zakelijke borrels en diverse events. Met een gemiddelde beoordeling van 9,1 wordt deze toplocatie gekenmerkt door een architectuur en inrichting die onbetwistbaar tot ieder’s verbeelding spreken. Prinselijke allure, een uitnodigend interieur en een fabuleus uitzicht op zee zijn de ingrediënten uit een verhaal dat teruggaat naar 1826. In dat jaar liet Koning Willem I het paviljoen als cadeau bouwen voor zijn vrouw Koningin Frederica Louise Wilhelmina. Kies je voor Paviljoen de Witte, huur dan een limo, een bruidsauto, een klassieker of een Hummer H1 van limousineverhuurder XTREMELIMO. Verschijn op elegante en prestigieuze wijze en laat iedereen weten, merken en ervaren dat jij er bent. Neem voor vragen over beschikbaarheid, prijzen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06-28668240.

Drie impressies van deze weergaloze toplocatie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie