06 – 28 66 82 40 • E-mail ons

Contactformulier

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Almelo

Je gaat trouwen op een toplocatie in Almelo. Je overweegt het Stadhuis. Of wellicht ’t Wetshuys aan de Grotestraat. Of misschien wel het verrassend vanzelfsprekende Theaterhotel. Punt is, het moet de dag van je leven worden. Je bent van plan om een uniek vrijgezellenfeest te organiseren. Met alles d’r op en d’r aan. Gekker dan gek. Bottom line: vriend en vijand moeten onder de indruk zijn. Partners van je stellen voor om binnenkort samen eens voortreffelijk luxe en exclusief te dineren. Om na dat heerlijke eten vervolgens ontspannen naar een blockbuster te gaan. Het moet alleen wel knijterchique en buitengewoon comfortabel zijn.

Je hebt met collega’s een super party bij Preston Palace geboekt. Alles in kannen en kruiken. Behalve het vervoer. Dat vlot maar niet en moet eigenlijk staan als een huis. Geen gemaar. Je staat te springen om uit je dak te gaan in een weergaloze dance club uit de omgeving. En wilt dit keer uitpakken zoals je nog nooit gedaan hebt. Of iemand anders gedaan heeft. Gaat een middag shoppen met vriendinnen. En vraagt je af of en hoe het nou eens totaal anders kan.

Hélémáál duidelijk. Wat het ook zijn mag, waar en wanneer dan ook, het komt voor elkaar met XTREMELIMO. Want het krijgt allemaal veel meer karakter, diepte, comfort, impact en statuur met een limo, klassieker of Hummer H1. Probeer ons uit. Huren bij XTREMELIMO belooft een uitzonderlijke ervaring op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, avondje uit of festiviteit, binnen en buiten Almelo. Neem voor vragen en reserveringen contact op via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of bel ons op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 
 
webdesign zwolle