Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Limo, Hummer of trouwauto huren in Goes

Bij limoverhuurservice XTREMELIMO kun je kiezen uit een sublieme stijlvolle Lincoln superstretched limousine, een authentieke klassieke roomwitte Armstrong uit 1956 en een tijdloze magnifieke Cadillac Fleetwood uit 1951. De Cadillac is een automobiel die eens eigendom van niemand minder dan Koningin Wilhelmina was. Geef je de voorkeur aan iets kolossalers, dan is de buitengewoon flamboyante Hummer H1 de wagen die je zoekt. De Hummer is bijna 11 meter lang en briljant omgevormd tot superlimo. Superlatieven schieten te kort bij het omschrijven van deze riante auto.

Rijdend door het gehele land, biedt XTREMELIMO je met haar selectie topvoertuigen een out-of-this-world-type gewaarwording en avontuur. Op jubileum, verjaardag en exclusief diner. Op vrijgezellendag, bruiloft en bedrijfsuitje. En op personeelsfeest, gala en manifestatie. Laat jezelf verrassen. Laat je gasten, vrienden, partners, familie en collega’s weten dat er iets te vieren valt. Maak je evenement, festiviteit en party weergaloos en onvergetelijk.

Goes, op zijn Zeeuws uitgesproken als ‘oes’, is een stad gelegen op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gesitueerd in Zeeland. Het is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. Goes is in de 10e eeuw ontstaan aan de rand van een kreek die luistert naar de naam Korte Gos. De herkomst van de naam heeft naar verluidt te maken met een tekst uit 976 waarin Curtagosum genoemd wordt. De waternaam Gosa met de aanduiding curt wordt gelezen als Korte Gos. In 2005 vierde de stad haar 600-jarig bestaan. Goes is een plaats van opvallende bouwwerken, denk daarbij aan het stadhuis aan de markt, Hotel ‘de Korenbeurs’, de Grote of Maria Magdalenakerk, de ronde stenen korenmolen De Koornbloem, de televisietoren Goes uit 1957, de watertoren uit 1912, de stadshaven, oude straten en pleinen. Wist je dat het lied ‘My Town’ van Racoon, over Goes gaat?

Ben je op zoek naar een fabuleuze fotolocatie in Zeeland, geschikt voor alle weersomstandigheden? Wil je elkaar het jawoord geven in een echt renaissance kasteel? Een kasteel dat in 2012 uitgeroepen werd tot het meest attractieve gebouw van de provincie? Dan zal het Arendsslot je niet teleurstellen. De dag waarop je dáár in de echt treedt, is de showroom van de Woonwijzer gesloten en worden uitsluitend jij, je huwelijkspartner en je gasten ontvangen. De poort gaat voor jullie open en daarna dicht. Privacy is daarmee gewaarborgd. Arendsslot is een trouwlocatie die garant staat voor prachtige ruimtes, onvergetelijke ervaringen en formidabele herinneringen. Wordt dit de plek waar je in het huwelijksbootje stapt, leg het vervoer op het huwelijksfeest dan in de bedreven handen van limousineverhuurder XTREMELIMO. Informeer vrijblijvend naar huurvoorwaarden en beschikbaarheid. Kijk hier voor een korte impressie van deze superbe locatie:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie