06 - 55 33 10 77 E-mail ons
Share on Google+

Contactformulier

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Lelystad

Met je beste vriendinnen gezellig samen een overheerlijk dagje shoppen in Lelystad? De hoofdstad van Flevoland kent vier voorname locaties: het oudste winkelcentrum dat luistert naar de naam Lelycentre, het hoofdwinkelcentrum Stadshart Lelystad, Palazzo en Batavia-Stad. Daarnaast zijn er verspreid over de stad verschillende kleinere winkelcentra zoals in de Botter, Tjalk en Waterwijk. Laat je daarbij fenomenaal, onvergetelijk en luxe rijden. Huur een limousine of klassieker. Shop ontspannen en relaxed, zo lang jij wilt, desnoods tot je erbij neervalt, terwijl de chauffeur op je wacht.

Grandioos trouwfeest op de agenda in de stad die vernoemd is naar Cornelis Lely, de geestelijke vader van de Zuiderzeewerken? Maar nog geen locatie voor deze dag van je leven gevonden? Wat dacht je van de Waterlely? Waar romantiek door het onweerstaanbare uitzicht over de royale plas, hoogtij viert en de ideale omgeving geboden wordt om je partner het jawoord te geven. Of de Bataviawerf? Of wellicht de Meeuwenhoeve, waar tevens vrijgezellenfeesten, recepties, bedrijfsuitjes, diners en party’s gehouden kunnen worden? Yacht Club Lelystad Haven? Welke toplocatie het ook zijn mag in Lelystad of daarbuiten, met een statige limo, klassieke bruidsauto of schitterende Hummer H1 van XTREMELIMO, wordt je feest pas echt een out of this world type event. Een onvergetelijk avontuur.

Uitgaan en stappen in Lelystad? Poppodium Underground? Partycentrum Players? Dancetour Event Parkwijk? Koningsnacht Lelystad? Check de belangrijkste evenementen voor de komende maanden dit jaar. Wees excentriek. Doe het anders. Laat jou en je vrienden er in stijl brengen. Huur een Hummer H1, omgebouwd tot superlimo.

Voor vragen over de huur van een limousine of klassieker kun je contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06 55 33 10 77.

 

Hummer

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Armstrong

Schitterende roomwitte klassieke auto uit 1956, zeer uniek in Nederland en behept met een authentieke romantische uitstraling.

Lees verder

Cadillac

Onweerstaanbare klassieke Cadillac, voormalig auto van de ambassade, kort na de Tweede Wereldoorlog trots bezit van Koningin Wilhelmina.

Lees verder

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie