Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Bruidsauto, Hummer of limo huren in Almere

“Het kan in Almere”, een kreet waarmee de VVV de stad die aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde grenst, populair wil maken. Op sportief, muzikaal en cultureel terrein is daar de komende maanden veel te doen en te verwachten: evenementen zoals het Bevrijdingsfestival, Almere Haven Festival en Challenge Almere worden er ook in 2016 weer georganiseerd. Meer informatie vind je op de website van de VVV. Ook voorname evenementen als de Libelle Zomerweek, Zand en Free Festival zullen plaatsvinden in deze stad die geheel onder zeeniveau ligt (2 tot 5 meter).

Uitgaan in Almere? Dance, chill, sweat en relax tot ’s ochtends vroeg, in de stad van de gemeente die tot de 10 grootsten van Nederland behoort. Wat dacht je van Club Cell? Club Cell kan ook gehuurd worden voor andere soorten events. Dat kan zijn een bruiloft, jubileum, schoolfeest, een verjaardag, oefenen met je band of als DJ. Liever back to the 70’s, 80’s en 90’s? Ga dan naar de Disco Train, de nummer 1 in disco events. Besluit je één van deze clubs te bezoeken, alleen of met vrienden, doe het dan eens anders. Pak het groots aan. Wees extravagant, maar toch smaakvol. Huur een limousine bij XTREMELIMO. Of een echte Hummer H1 gemodificeerd tot superlimo. Geniet en heb de tijd van je leven, terwijl je chauffeur op je wacht. Laat zien dat jij er bent.

Treed je binnenkort in het huwelijk en vier je dat in Almere of directe omgeving? De droomlocatie voor je feest, partij en bruiloft vind je dan wellicht bij View Almere. Je huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. View Almere weet dat als geen ander en heeft in principe alles in huis om die dag onvergetelijk te maken. Ze beschikken over twee zalen met elk een unieke, karakteristieke uitstraling. Beide zalen beloven een schitterend uitzicht over het Weerwater en de Skyline van Almere. Fraai alternatief is Haddock Watersport, als één van de eerste horecagelegenheden in Almere benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente. In plaats van op het Stadhuis, kunnen bruid en bruidegom elkaar op deze trouwlocatie aan het water, het jawoord geven. Met recht mag Haddock Watersport stellen dat daar de afgelopen jaren heel veel bruidsparen in het huwelijksbootje gestapt zijn. Trouw in stijl. Trouw chic, comfortabel en met allure. Laat XTREMELIMO je vervoer verzorgen. Laat je rijden in een klassieke Cadillac of Armstrong als bruidsauto. Maak de dag van je leven echt ongeëvenaard, ongewoon en onvergetelijk.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie