Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Hummer, trouwauto of limo huren in Doetinchem

Limo’s zijn er een vele soorten. Trouwauto’s eveneens. Bruisend. Schitterend. Comfortabel. Luxueus. Statig. Klassiek. Een weergaloze bruidsauto, limousine of Hummer H1 in Doetinchem of directe omgeving huren, doe je bij XTREMELIMO. We beloven je een onvergetelijke ervaring, op feesten en evenementen zoals bijvoorbeeld vrijgezellenparty, gala, bedrijfsuitje, bruiloft, exclusief diner of examenfeest, overdag en ’s nachts. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240.

Doetinchem, soms uitgesproken en geschreven als Deutekom, is een prachtige stad aan de rivier de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek en de Liemers, in de provincie Gelderland. Het is een stad die rond 1100 begon te groeien en al vlot een stadsmuur kreeg tegen plunderaars die de stad herhaaldelijk probeerden leeg te roven. Doetinchem is een stad van historische gebouwen en monumenten, het heeft een centrum dat een scala aan winkels biedt, wordt gekenmerkt door het landelijke karakter van de Achterhoek, beschikt over een interessant uitgaansleven en kent twee beken: de Slingebeek en de Rode- of Grotebeek.

Zoek je een toplocatie om te trouwen, overweeg dan eens om jouw huwelijksfeest in Villa Ruimzicht te laten plaatsvinden. Villa Ruimzicht is een magnifieke trouwlocatie waar gastronomie en ambiance elkaar op hoog niveau ontmoeten. Je trouwt niet zomaar iemand. Dus ook niet zomaar ergens. Het pand wordt omgeven door een subliem en uitnodigend stadspark met eeuwenoude, zeldzame bomen. De Achterhoek staat bekend om haar fraaie landschappen, kastelen, riviertjes en pittoreske dorpjes. Villa Ruimzicht biedt je als officiële trouwlocatie alles wat zo’n locatie nodig heeft. Het is dé plek voor een weergaloos trouwfeest. Maak het feest extra spectaculair en ongewoon met comfortabel en stijlvol vervoer van limousineverhuurservice XTREMELIMO: huur een riante limousine, wonderschone authentieke bruidsauto of kolossale Hummer H1. Informeer vrijblijvend naar onze prijzen en voorwaarden.

Trouw je liever in een echt kasteel? Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg behoort tot één van de grootste kastelen van Nederland en stamt uit de 13e eeuw. Zoek je de perfecte plek voor een avontuurlijk feest of een gezellig zakelijk samenzijn, dan ben je bij dit kasteel met haar omringende gracht aan het juiste adres. Een machtige vesting in woelige en vervlogen tijden, vormt het kasteel heden ten dage een uitmuntende setting voor het hoogtepunt van je leven. Kasteel Huis Bergh is een exquise plaats waar de volledige bruiloft gevierd kan worden. Er is zelfs een kerk op loopafstand. Kies je ervoor om je sprookjeshuwelijk daadwerkelijk hier te laten voltrekken, verschijn dan met koninklijke allure en in onovertroffen stijl: laat je prinsheerlijk en onovertroffen gerieflijk rijden in een limousine of bruidsauto van XTREMELIMO. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie