Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Huren van Hummer, trouwauto of limo in Dronten

Serieus op zoek naar een onovertroffen trouwauto, een luisterrijke limousine of een blitse Hummer H1, in Dronten of directe omgeving, streek en regio? Verder zoeken mag, maar hoeft niet. Huren bij XTREMELIMO belooft een uitzinnige ervaring, op gala, trouw- of bruiloftsfeest, special event, vrijgezellenfeest, bedrijfsavondje uit, exclusief diner, shopping day of party, overdag en ’s nachts. Voor vragen en reserveringen kun je contact opnemen via e-mail, het contactformulier onderaan deze pagina of ons bellen op 06-28668240.

Dronten is een plaats en een gemeente in Flevoland. De gemeente telde in 2016 iets meer dan 40.000 inwoners. Het is een plaats die door het gemeentebestuur als stad beschouwd wordt en die zich kenmerkt als locatie van agrarische studenten, van monumenten, bezienswaardigheden en jaarlijks terugkerende evenementen. Rond de eeuwwisseling zijn veel beeldbepalende gebouwen in het centrum van Dronten gesloopt in het kader van een fundamentele vernieuwing van de in de jaren zestig gebouwde dorpskern.

Op zoek naar een toplocatie om te trouwen? Overweeg dan eens om elkaar het jawoord bij Beachclub NU in Biddinghuizen te geven, dé locatie voor bruiloften. Uiteenlopende ruimten, elk met zijn eigen uiterlijk, maken het mogelijk om voor elk onderdeel van je bruiloftsfeest de perfecte setting te creëren. De ligging, aan de ene kant de polderlandschap van Biddinghuizen en aan de andere kant het subliem gesitueerde terras met royaal uitzicht over het water en strand van Elburg, maken deze plek ongeëvenaard. Wordt dit de locatie voor je trouwfeest, maak je dag dan méér dan weergaloos en huur een limousine, bruidsauto of Hummer H1 van XTREMLIMO. Verschijn in stijl en allure en laat iedereen weten dat dit het feest van je leven is. Informeer naar de voorwaarden en prijzen. Kijk hier voor een snelle indruk:

Een voortreffelijke alternatieve trouwlocatie die volstrekt niet onderdoet voor Beachclub NU, is Villa Vennendal in Nunspeet. Dit landgoedhotel bevindt zich midden in het land, verscholen in Veluwse bossen. Een eersteklas en sfeervol 4-sterren hotel dat niet alleen smaakvol onderdak biedt aan liefhebbers van bossen, zandverstuivingen en heide, maar ook ideale mogelijkheden kent om bijvoorbeeld op de Veluwe te vergaderen. Bij Villa Vennendal staat gastvrijheid al meer dan drie generaties hoog in het vaandel. Het hotel staat garant voor gezelligheid, lekker eten, rust en ontspanning. Het is een officiële trouwlocatie, dit 5 hectare groot landgoed met superbe aangelegde tuinen, eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes en vennen. Een uitgelezen plek kortom, om je romantische trouwdag met veel elan te vieren. Informeer bij ons naar de voorwaarden om op het evenement van je leven in een heuse limousine of klassieke bruidsauto te verschijnen. Een korte impressie van Villa Vennendal krijg je hier:

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie