Share on Google+

Contactformulier

 

Verificatie

 
 

Trouwauto, Hummer of limo huren in Helmond

Carnavalsstad Helmond, de 6e stad van Noord-Brabant, is een historische plaats en gemeente die bijna 100.000 inwoners telt. De gemeente Helmond is onderdeel van het stedelijk netwerk BrabantStad. Helmond wordt gekenmerkt door een verleden van metaal- en textielindustrie en de gemeente kent vier kernen: de stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Helmond bevindt zich tussen Nuenen en Deurne en is ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 moet hebben bestaan. Het is een interessante stad van jaarlijks terugkerende evenementen, sport, bezienswaardigheden, monumenten, musea, media en recreatie.

Ben je van plan om in Helmond of daarbuiten te gaan trouwen? En zoek je nog een geschikte locatie om dat te doen? Restaurant Innesto in Asten is een authentieke Brabantse hoeve, gesitueerd in het groen, en een meer dan formidabele plek om elkaar het jawoord te geven. Het smaakvolle, uitnodigende interieur met hedendaagse accenten heeft alles in huis om er een magnifieke bruiloft van te maken. Kies je ervoor om hier in het huwelijksbootje te stappen, doe dat dan in stijl en met elan: leg het vervoer van die dag in de geroutineerde en geoefende handen van limousineverhuurservice XTREMELIMO. Huur een heerlijke limousine, een statige bruids- of trouwauto, of een immense omgebouwde Hummer H1. Informeer gerust en vrijblijvend naar onze prijzen, voorwaarden en beschikbaarheid.

Een locatie die niet onder doet voor Innesto is het historische en eigentijdse Landgoed Kasteel Geldrop, een landgoed gelegen aan de rand van Eindhoven, omgeven door fris groen en karakteristieke bomen van het Kasteelpark. Het is een romantische locatie die een onvergetelijk trouwfeest waarborgt. Het bestaat uit 2 unieke locaties met meer dan 10 historische zalen, kent een smaak- en sfeervolle inrichting, wordt getypeerd door een meesterlijk groenrijke omgeving en heeft een capaciteit van maximaal 450 personen. Besluit je om hier je huwelijksfeest gestalte te geven en te vieren, maak het festijn dan extra briljant en compleet en laat je comfortabel en koninklijk rijden in een bolide of vehikel van limoverhuurder XTREMELIMO. Neem voor vragen contact op door het contactformulier in te vullen of bel ons. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0 is Landgoed Kasteel Geldrop een plaats die ‘subliem in de echt treden’ gewoon een nieuwe definitie geeft.

 

Hummer limousine tot 16 personen

De enige echte Hummer H1, omgebouwd tot mega-limo, bijna 11 meter lang. Er is er één van in Nederland en er zijn er twee van in Europa.

Lees verder

Limousine witte reserveren

Unieke en chique superstreched limousine die zich onderscheidt door zijn aan weerszijden strakke, lange en ononderbroken vensters.

Lees verder

Bentley Continental GT

Exclusief vervoer in een Bentley Continental GT!
Beleef een echte Bently experience. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Reserveer hier

Limousine gouden reserveren

Gouden Limousine voor exclusief vervoer.
Beleef een echte VIP experience!
Enige gouden limousine in de Benelux!

Reserveer hier

Deel met anderen

 
 

Contactformulier

 

Verificatie